Seks zmenki - Sex stiki

 





Ne imejte nobenih pričakovanj

Veliko fantov si misli, da če zmenek ne pripelje do neke oblike fizične ali spolne intimnosti, je to neuspeh ali izguba časa in denarja. Če od branja tega odvzamete eno stvar, bi moralo biti, da je prvi zmenek le prvi zmenek.

Ne gre za obljubo nečesa dolgoročnega in vse, kar se zgodi, se lahko na naslednjih datumih obrne v drugo smer.

Ob predpostavki, da ne boste brez denarja plačali za zmenek, zmenek, ki ne vodi nikamor, ni toliko zapravljanje denarja, kot je učna izkušnja. Imate boljšo predstavo o tem, kaj iščete, pa tudi o tem, čemu se morate izogibati. Če k temu pristopite tako, je bolje, da pridobite izkušnje na slabih zmenkih, da boste samozavestni, ko ste na dobrih.

Ne silite

Preden nadaljujete s svojimi načrti za prvi zmenek, je pošteno, da preberete nekaj previdnostnih besed glede celotne situacije. Iskreno povedano, seks na prvem zmenku ni nujno vse, kar je zamišljeno.

Če s svojim zmenkom seksate po soglasju, ni nobenega zagotovila, da bo, veste, dobro.

V bistvu ste tujci, in tudi če se poznate dlje kot nekaj dni, verjetno še ne poznate drug drugega vznemirjenja, fetišev ali območij, ki jih je prepovedano.

Seks na prvem zmenku je minsko polje potencialnih nerodnih napak, pri čemer eden ali oba poskušata stvari, ki jih druga oseba ne zanima, ali pa ne preizkušata stvari, ki jih je druga oseba. Spremljanje o vsem tem je lahko tudi težavno. Verjetnost, da bo odličen, strasten in popoln, je precej nizka.

Da ne omenjam, seks na prvem zmenku je lahko težaven, ker je privolitev težje sprejeti. Tudi če se lotite tega z dobrimi nameni, najverjetneje še ne poznate dovolj dobro svojega zmenka, da bi lahko prebrali njegove obrazne ali neverbalne namige. Morda ne bodo dovolj udobni, da bi vas obvestili, ali ali kdaj jih pripravljate. počutiti se neprijetno

Kaj se zgodi potem

Če res seksate na prvem zmenku, čestitam! Vendar se zdaj lahko sprašujete, kaj se zgodi pozneje.

Takoj po seksu se bo verjetno pojavilo vprašanje, ali se crkljati ali ne. Crkljanje je kot seks, saj je privolitev pomembna. Razen če zelo nasprotujete tej ideji, ugotovite, ali se vaš zmenek želi crkljati, in nato spoštujte njegove želje.

Podobno kot pri ljubkovanju bodo nekateri ljudje pozneje želeli govoriti o seksu, nekateri pa ne. Ne vsiljujte pogovora s povzetkom seksa na zmenku, če ga ne zanima. Če sta oba odprta za to, bi bil lahko seks po seksu pravi čas, da se prijaviš in preveriš, kako se počutita, kaj jima je bilo všeč ali bi ga zanimalo še enkrat.

Na žalost samo zato, ker nekdo enkrat seksa z vami, še ne pomeni, da bo spet pripravljen seksati z vami.

Zavedati se morate, da je bilo to morda enkratno, in ne pozabite, da se ne užalite ali jezite, če vas zmenek prosi, da odidete ali preprosto izjavi, da ga ne zanima več.

Še pomembneje je, ne domnevajte, da ste v razmerju, ko je konec.

Čeprav je možno, da je vaš zmenek privolil v seks, ker ima močne občutke do vas, je možno tudi, da jih zanima samo spolni odnos, ne pa romantičen.

Namesto da predpostavljate, vprašajte svojega zmenka, kaj je spol pomenil, preden nadaljujete.

"Bodite iskreni glede svojih namenov," svetuje dr. Jess.

»Ali ju želite ponovno videti zaradi še enega spolnega zapleta ali upate, da boste svojo spolno povezanost prenesli v razmerje? Ne pošiljajte fotografij s spolnimi mambami in obljubami priložnostnega seksa, če je to, na kar resnično upate, nekaj resnejšega."

sex zmenki za starejse telefon zmenki za sex zastonj zmenki za sex zmenki preko spleta za sex

Te Ženske Želijo Spoznati Vroče Fantje, Profili 100-Odstotno Resnični. Preverjeni Profili! 100% Resnična Srečanja Za Seks Blizu Vas, Enostavno In Hitro. 100% Brezplačna Registracija. Potrjeni Realni Profili. Zajamčeno Vračilo Denarja. 100% Varno in Zanesljivo.